potgrond 2023
Uitverkocht !!!


Caleidoscoop

In de diaserie hieronder krijg je een beeld van de activiteiten binnen onze club.


Vertrouwens-
persoon

Mijn naam is Janneke Coenders en ik ben zijdelings betrokken bij volleybalclub Set Up. Ik ben woonachtig in Meerlo, samen met mijn gezin en mag al een aantal jaren een kleine rol spelen binnen de volleybalclub. Onze dochter is vanaf jongs af aan gaan volleyballen en vandaar uit ben ik ook betrokken geraakt. Ik mag, het allerleukste kamp van het jaar, mee organiseren en ben samen met de andere ouders van het team waar onze dochter in speelt, ingedeeld om regelmatig te rijden, tellen of te coachen. In mijn professionele leven werk ik als eigenaar en begeleider binnen het Studeerlokaal, waar we middelbare scholieren ondersteunen in hun studiewerk. Mijn achtergrond ligt dus vooral binnen het onderwijs en de coaching. De rol als vertrouwenspersoon binnen Set Up vul ik graag in en ik ben te bereiken via:
  vertrouwenspersoon@vcsetupmeerlo.nl
De vertrouwenspersoon binnen onze club, is iemand die een belangrijke rol speelt in het stimuleren van een veilige sportcultuur. Wanneer personen in de sport te maken krijgen met ongewenst gedrag, zoals (seksuele) intimidatie, pesten enzovoorts, is de vertrouwenspersoon het eerste aanspreekpunt.


WEBSITE

Vanaf de Algemene Leden Vergadering 2019 is deze website actief. De inhoud dient niet alleen om het contact tussen onze leden te bevorderen, maar ook om aan de wereld te laten zien waar onze club voor staat.
Mocht je iets willen opmerken wat er toe bijdraagt om dit waar te maken, aarzel dan niet om te reageren via
websitebeheer@vcsetupmeerlo.nl


Documenten

naar documenten Vc SetUp


social media

over vc setup

VC SetUp is 50 jaar jong en gaat met volle energie het komende decennium tegemoet, te beginnen met 2018. Terwijl velen hun hart vasthouden voor de ontwikkelingen in binnen- en buitenland, is het behoren tot een sportvereniging als de onze een ankerpunt en een domein van veiligheid en vriendschap. Zo iets moois willen we koesteren en in stand houden voor het komende decennium.

contact

secretariaat: info@vcsetupmeerlo.nl
telefoonnummer:
email:
info@vcsetupmeerlo.nl
bank:
NL14RABO0132592207
adres: Hoofdstraat 93, 5864 BD, Meerlo

DISCLAIMER

Mocht u op onze site informatie vinden, waarvan u vindt dat deze niet correct is of personen schade toebrengt, neem dan even contact op. Wij zullen deze dan verwijderen.
Het weergeven hiervan berust nooit op opzet.

naar sponsorkliks