Merlinpop 2024 

 

Ook dit jaar mochten wij als Set Up de garderobe doen! Bedankt aan iedereen die hier zijn steentje aan heeft bijgedragen.

 

Daarnaast grote complimenten aan de vrijwilligers van ojcmerlin voor het organiseren van weer een prachtig evenement in een klein dorpje als Meerlo! Bedankt voor de fijne samenwerking en tot volgend jaar!

 

 

Vertrouwens-
contactpersoon

Mijn naam is Janneke Coenders en ik ben zijdelings betrokken bij volleybalclub Set Up. Ik ben woonachtig in Meerlo, samen met mijn gezin en mag al een aantal jaren een kleine rol spelen binnen de volleybalclub. Onze dochter is vanaf jongs af aan gaan volleyballen en vandaar uit ben ik ook betrokken geraakt. Ik mag, het allerleukste kamp van het jaar, mee organiseren en ben samen met de andere ouders van het team waar onze dochter in speelt, ingedeeld om regelmatig te rijden, tellen of te coachen. In mijn professionele leven werk ik als eigenaar en begeleider binnen het Studeerlokaal, waar we middelbare scholieren ondersteunen in hun studiewerk. Mijn achtergrond ligt dus vooral binnen het onderwijs en de coaching. De rol als vertrouwenscontactpersoon binnen Set Up vul ik graag in en ik ben te bereiken via:
  vertrouwenscontactpersoon@vcsetupmeerlo.nl

De vertrouwenscontactpersoon binnen onze club, is iemand die een belangrijke rol speelt in het stimuleren van een veilige sportcultuur. Wanneer personen in de sport te maken krijgen met ongewenst gedrag, zoals (seksuele) intimidatie, pesten enzovoorts, is de vertrouwenspersoon het eerste aanspreekpunt.

Als vertrouwenscontactpersoon voer ik gesprekken met leden wanneer ze ergens tegen aan lopen of iets kwijt willen. Deze gesprekken zijn vertrouwelijk, maar niet geheim. Dat betekent dat wanneer iemand mij iets verteld, waarvan ik van mening ben dat anderen hiervan op de hoogte moeten zijn, dat ik dit met jou zal delen en hier mogelijk melding van moet maken. Ik luister graag naar je verhaal en wil samen met je kijken welke stappen er mogelijk zijn. Er wordt altijd een beknopte samenvatting van ons gesprek terug gekoppeld naar het bestuur over het onderwerp van het gesprek.

 

stichting
leergeld

Sport, muziek of een andere club is belangrijk voor elk kind. Je maakt er vrienden, ontwikkelt jezelf en werkt aan een gezond lichaam. Lid worden of zijn van een (sport)club, vraagt soms best wat van uw portemonnee. Stichting Leergeld Horst ad Maas is er voor kinderen uit gezinnen met een inkomen rond het bijstandsniveau. Zij kunnen een bijdrage ontvangen voor contributie van een club, sportkleding of een muziekinstrument. De regeling is er voor kinderen van 0 t/m 18 jaar en geldt zeker ook voor werkende ouders en ondernemers met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie:
www.leergeldhorstaandemaas.nl

 

Caleidoscoop

In onderstaaande diaserie krijgt u een beeld

van onze vereniging.

 

Voorwaarden lidmaatschap vc setup

Voor alle leden van onze volleybalclub gelden algemene voorwaarden. Lees deze eens door. U kunt ze vinden onder

deze link

of in de map met documenten onderaan links op elke pagina van deze website,.

 

WEBSITE

Vanaf de Algemene Leden Vergadering 2019 is deze website actief. De inhoud dient niet alleen om het contact tussen onze leden te bevorderen, maar ook om aan de wereld te laten zien waar onze club voor staat.
Mocht je iets willen opmerken wat er toe bijdraagt om dit waar te maken, aarzel dan niet om te reageren via:


websitebeheer@vcsetupmeerlo.nl

Documenten

naar documenten Vc SetUp

social media

 

over vc set up

VC Set Up gaat met volle energie de toekomst tegemoet. Terwijl velen hun hart vasthouden door de ontwikkelingen in binnen- en buitenland, is het behoren tot een sportvereniging als de onze een ankerpunt en een domein van veiligheid en vriendschap. Zo iets moois willen we koesteren en in stand houden.

contact

email: info@vcsetupmeerlo.nl
bank: NL14RABO0132592207
adres: Hoofdstraat 93, 5864 BD, Meerlo


onze sponsors

Hieronder ziet u de logo's van onze sponsors.    Als u er op klikt opent er een pagina met een
link naar hun website.

DISCLAIMER

Mocht u op onze site informatie vinden, waarvan u vindt dat deze niet correct is of personen schade toebrengt, neem dan even contact op. Wij zullen deze dan verwijderen.
Het weergeven hiervan berust nooit op opzet.

naar sponsorkliks