MA halve finale beker

Op zondag 10 maart speelde MA de halve finale van de bekercompetitie tegen Peelpush.

Helaas werd deze niet gewonnen, maar het was een mooie wedstrijd. Hiernaast een impressie.

programma, UITSLAGEN EN STANDEN

Klik op onderstaand plaatje voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, op de NeVoBo website.

Jeugd - en seniorenteams

Dit betreft de jeugd - en
de seniorenteams.

DAMES RECREANTEN

Klik op onderstaand plaatje voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, van onze dames recreanten teams.

HEREN RECREANTEN

Klik op onderstaand plaatje voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, van onze heren recranten teams.

heren recreanten

r./Jokers - Set Up
4-0

16 maart stond de wedstrijd in Maastricht op de planning. Na een spannende topper die we vorige week net verloren met 3-2 gingen we er vandaag voor om alle punten te pakken tegen Jokers die toen nog laatste op de ranglijst stonden, helaas liep dat een beetje anders……….
We begonnen de wedstrijd meteen met een 7-2 achterstand de service pass kwam niet goed waardoor er geen punten werden afgemaakt. Het werd 15-5, door een sterke servicebeurt werd het 15-10. Helaas pakten we hier niet in door en werd het 20-11. Waarna Jokers op setpoint kwam te staan op 24-14, deze werd meteen benut het werd 25-14. Koppen omhoog en op naar de 2e set!

De 2e set was helaas een kopie van set 1. We gingen door met het slechte spel. De beleving was er niet we speelden heel gehaast. Van een achterstand van 13-7 werd het 17-7 en 19-12. Het zat er niet in vandaag, zo’n wedstrijden heb je soms. Jokers won de set met 25-16.

Deze set ging wederom hetzelfde, van 10-1 werd het 16-4 en 20-7. Niks lukte en dat was heel frustrerend, we wilden allemaal wel maar het kwam er vandaag niet uit. De meiden uit Maastricht begonnen steeds meer te geloven dat ze hier wel eens de volle mep aan punten mee zouden kunnen gaan nemen. Ze wonnen deze set met 25-11.

We begonnen deze set met een goede service serie met een voorsprong van 4-10. We kregen de hoop terug dat we dan toch misschien niet helemaal met lege handen uit Maastricht weggingen. Er kwam weer meer rust in het spel. Helaas kwam Jokers weer steeds dichterbij, het werd 14-16. We hielden de voorsprong vast en het werd 18-22. Zelfs een setje werd ons niet gegund we verloren deze set met 26-24.

Helaas heeft onze wereldreis naar Maastricht ons niets anders opgeleverd als warme douches en Mac Donalds op de terugweg! Een complete off day kunnen we het noemen.. Snel deze wedstrijd vergeten..

Wij gaan hard trainen en pakken de draad weer op. Volgende week nemen wij het thuis in ‘t Brugeind om 18.00 op tegen Vocala DS 1.

over vc set up

VC Set Up gaat met volle energie de toekomst tegemoet. Terwijl velen hun hart vasthouden door de ontwikkelingen in binnen- en buitenland, is het behoren tot een sportvereniging als de onze een ankerpunt en een domein van veiligheid en vriendschap. Zo iets moois willen we koesteren en in stand houden.