kampioen M5.3

De meiden van team 5.3 waren voor de winter net 2e geworden in de competitie. Ze waren er dus opgebrand om de 2e competitie helft hoger te eindigen.
Het 3 keer samen spelen gaat steeds beter, en de meiden krijgen elkaar in het veld ook beter gevonden met aanspelen. Soms met wat spanning de wedstrijden gewonnen, maar vooral doorgezet tot het einde. Bij de laatste wedstrijd was 1 gewonnen set voldoende voor het kampioenschap, en de meiden pakte deze kans met beide handen aan. De ontlading was ook groot na de winst van deze set, de 2e set was voor de eer, maar de hoofden stonden meer bij t kampioenschap dan bij t volleyen.

DR1 Kampioen

Afgelopen donderdag hebben de dames een spannende pot mogen spelen en hebben daarbij het kampioenschap binnengehaald!!

Meiden c1 kampioen

Met 6 man sterk gestart, hard gewerkt en met gezellige goede inzet, wederom kampioen geworden.

programma, UITSLAGEN EN STANDEN

Klik op onderstaand plaatje voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, op de NeVoBo website.

Jeugd - en seniorenteams

Dit betreft de jeugd - en
de seniorenteams.

DAMES RECREANTEN

Klik op onderstaand plaatje voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, van onze dames recreanten teams.

HEREN RECREANTEN

Klik op onderstaand plaatje voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, van onze heren recranten teams.

heren recreanten

Set Up  - Polaris
3 - 1

Afgelopen zaterdag stond de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Vorige week in Tilburg hadden we de promotie naar de 2e divisie al veiliggesteld, maar we waren gebrand om dit topseizoen met een knaller af te sluiten!
Voor de dames van Polaris stond er nog een p/d plek op het spel, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden!
De eerste set moesten we nog wat op gang komen. Polaris DS 1 kon door een goeie service een gaatje slaan en zo keken we gedurende de hele set tegen een achterstand aan. We vochten ons nog terug, maar helaas verloren we deze set met 20-25.
Op naar de tweede set. We begonnen met een achterstand, maar kwamen steeds beter in ons spel. Het werd nog even spannend, maar na een sterke service serie van Janne en een knaller van Sem wonnen we de set met 25-23!
De derde set begonnen we meteen sterk met een 4-0 voorsprong. Het spel liep als een trein, alles haalden we van de grond en er werden prachtige punten gescoord. Rian peerde elke bal erin, en maakte deze set dan ook beslissend af met 25-17!
Het spel van de derde set namen we mee naar de vierde. Ook deze set lieten we zien waarom wij gepromoveerd zijn. We gaven Polaris geen kans meer om aan te haken en wonnen de set overtuigend met 25-18!
Met een keurige en dik verdiende 3-1 overwinning sloten we dit seizoen af. Na vorig jaar kampioen en gepromoveerd te zijn en dit jaar het gehele seizoen in de top meegedraaid te hebben, kunnen we wel zeggen dat we een fantastisch seizoen gedraaid hebben! Plus daarbij hebben we ook geschiedenis geschreven voor de club met opnieuw een promotie. Nog nooit eerder speelde een team in de 2e divisie, dus daar zijn wij echt ontzettend trots op!
Alle supporters heel erg bedankt voor dit seizoen, niet normaal hoe vol de tribune elke week opnieuw weer zat, zonder jullie was dit seizoen niet zo fantastisch geweest!
Wij gaan nu nog nagenieten en trainen in de tussentijd gewoon weer door voor volgend seizoen. Tot in september!!!

WEDSTRIJDEN DEZE WEEK

MAANDAG 22 APRIL

20:30u: Ysselsteyn 1 – Set Up D4 in Ysselsteyn

Onze sponsors

Klik op het logo voor de website van de sponsor.

Documenten

naar documenten Vc SetUp

social media

over vc set up

VC Set Up gaat met volle energie de toekomst tegemoet. Terwijl velen hun hart vasthouden door de ontwikkelingen in binnen- en buitenland, is het behoren tot een sportvereniging als de onze een ankerpunt en een domein van veiligheid en vriendschap. Zo iets moois willen we koesteren en in stand houden.